خرید سرور اچ پی کیهان

خرید سرور اچ پی کیهان

خرید سرور اچ پی کیهان

Blog Article

بررسی سرور HPE ProLiant DL380 G10 از نگاه ماهان شبکه ایرانیان


بررسی سرور HPE ProLiant DL380 G10 از نگاه ماهان شبکه ایرانیان خرید سرور اچ پی یکی از چالش‌هایی است که مهندسان آی تی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. امکان خرید انواع سرور HP در سایت ماهان شبکه ایرانیان برای شما کاربران عزیز با مناسب‌ترین قیمت فراهم شده است.

خرید سرور اچ پی یکی از چالش‌هایی است که مهندسان آی تی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. خرید سرور HP با توجه به ویژگی‌های خاص، کارایی و عملکرد بالا، بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی‌های حوزه صنعت IT، امنیت، قیمت مناسب نسبت به امکانات و خیلی موارد دیگر نسبت به سایر برند‌های تولید کننده سرور مانند Dell، IBM(Lenovo) و… برتری دارد.

کمپانی اچ پی محصولات و تجهیزات حرفه ای و سازمانی خود را با نام تجاری HPE به بازار عرضه کرده است، HPE در واقع مخفف عبارت انگلیسی Hewlett Packard Enterprise است.

بهتر است اگر دانش کافی در زمینه خرید سرور اچ پی مناسب ندارید، حتما از کارشناسان خبره حوزه شبکه و سرور مشاوره دریافت کنید تا متحمل پرداخت هزینه‌های زیاد و بدون بهره وری نشوید. قابل ذکر است که هنگام کانفینگ سرور بهتر است به نکاتی مانند بودجه، هدف و نیاز سازمان، امکان ارتقا در صورت نیاز، پاسخگوی فعالیت‌های سازمان برای مدت طولانی و… توجه بیشتری داشته باشید.

امکان خرید انواع سرور HP در سایت ماهان شبکه ایرانیان برای شما کاربران عزیز با مناسب‌ترین قیمت فراهم شده است. قبل از اقدام به خرید سرور اچ پی، می‌توانید از قابلیت مقایسه که در سایت وجود دارد به مقایسه سرورهای مختلف پرداخته و درصورت نیاز به راهنمایی در مورد کانفینگ مختلف سرور با بخش فروش تماس بگیرید.

قبل از خرید سرور اچ پی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟


بررسی سرور HPE ProLiant DL380 G10 از نگاه ماهان شبکه ایرانیان

قبل از خرید سرورهای اچ پی، به عنوان اولین نکته باید بدانید که این سرور قرار است کدام نیاز سازمانتان پاسخ دهد و یا هدف از خرید سرور HP چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوال مهم، ابتدا حجم اطلاعاتی که قرار است در اختیار سرور قرار گیرد را تخمین بزنید یعنی تعداد کاربران و حجم اطلاعات، نرم افزارهایی که قرار است در پردازش اطلاعات نقش داشته باشند را برآورد کنید. از طرفی باید حواستان به رشد سازمان و همچنین اهدافی که سرور برای آن خریده می‌شود را نیز درنظر بگیرید.

پرفروش‌ترین سرور HP در بازار ایران


اگر با سرورهای اچ پی آشنایی داشته باشید، می‌دانید که این کمپانی سرورهای خود را در نسل‌های گوناگونی ارائه می‌دهد. آخرین نسل سرورهای اچ پی، G10 و G10 Plus هستند. اما بد نیست بدانید که نسل‌های پایین‌تر یعنی G8 و G9 نیز در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. به‌عنوان مثال یکی از سرورهای پر تقاضا برای انواع مشاغل، سرور HP DL380 G9 است. این سرور از ویژگی‌های خارق العاده‌ای برخوردار است. سرور DL380 G9 به دلیل ویژگی و خصوصیات خاص خود می‌تواند انتخاب مناسبی برای سازمان‌ها و شرکت‌های کوچک و بزرگ در زمینه آموزشی، مجازی سازی، دیتاسنتر‌ها، خودروسازی، صنایع مخابراتی و… باشد. سرور HP ProLiant DL380 G9 با ترکیبی از ویژگی‌های خارق العاده هم برای شرکت‌های بزرگ و هم برای دفاتر کوچک از راه دور بسیار ایده آل است. این مدل نسبت به سرور HP DL380 G8 عملکرد بسیار بهتری دارد و موجب صرفه‌جویی در هزینه‌های نگهداری می‌شود.

حال که با خلاصه‌ای از ویژگی‌های این سرور نسل 9 آشنا شدید، باید بگوییم که سرور HP DL380 G10 به‌طور قطع 10 برابر بهتر از نسل قبلی است.

نقد و بررسی سرور HP ProLiant DL380 G10


بررسی سرور HPE ProLiant DL380 G10 از نگاه ماهان شبکه ایرانیان

 

در بین سرور‌ نسل 10 اچ پی ، سرور DL380 G10 جز محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین سرور‌های تولید شده این نسل است. این سرور قدرتمند اچ پی، از نوع رکمونت بوده و برای بار‌های کاری مختلف و انواع محیط کاری طراحی شده است تا عملکردی در سطح بالا در سطح جهانی را شاهد باشیم.

سرور اچ پی پرولیانت DL380 G10، با قابلیت تطبیق پذیری و انعطاف پذیری فوق العاده برای هر محیط کاری از جمله کار با Big Data مناسب خواهد بود. این سرور اچ پی از دو پردازنده مقیاس پذیر زئون اینتل با حداکثر تعداد 28 هسته پردازشی پشتیبانی می‌کند. فرم فکتور سرور HP DL380 G10، از نوع 2U Rack است. این سرور به دلیل پشتیبانی از قابلیت‌های expandability و scalability در پیکربندی‌های مختلف در بازار شبکه عرضه شده است.

نکته قابل توجه قیمت سرور HP DL380 G10 و خرید آن از ماهان شبکه ایرانیان این است که شما می‌توانید این سرور نسل 10 را با کانفیگ مورد انتخاب خود سفارش دهید.

از دیگر ویژگی‌های سرور HP DL380 Gen10 می‌توان به مدیریت از راه دور ، از طریق فناوری iLO 5 اشاره کرد. بهره‌مندی از این فناوری سبب می‌شود، بتوان از راه دور و با امنیت بالا سیستم را کنترل و مانیتور کرد. با وجود این تکنولوژی نسل جدید، ادمین یا مدیر شبکه، می‌تواند با خیالی راحت از خطر هک شدن اطلاعات، تنظیمات پیکربندی سرور را از راه دور مدیریت کرده و در صورت وجود خطا در سیستم نسبت به رفع آنها اقدام نماید. این سرور نسل دهم اچ پی، به جدیدترین تکنولوژی‌های امنیتی مجهز شده است تا جزو امن‌ترین سیستم‌های در دسترس کاربران قرار گیرد.

خرید سرور HP از ماهان شبکه ایرانیان


ما در ماهان شبکه ایرانیان تمام سعی و تلاش خود را می‌کنیم تا خریدی بی دردسر را برای مشتریانمان فراهم کنیم. از این‌رو همواره قبل از خرید به مشتری راهنمایی و مشاوره‌های مربوطه را به‌صورت رایگان ارائه می‌دهیم تا با آگاهی کامل نسبت به خرید اقدام کنند. کار اینجا تمام نمی‌شود! ما پس از خرید نیز همراه مشتری هستیم و با ارائه گارانتی طلایی، همه نگرانی‌های مشتری را رفع می‌کنیم. از دیگر مزایای خرید از ماهان شبکه ایرانیان این است که نیازی به نگرانی بابت جایگزینی قطعات سرور وجود ندارد. ما تمامی تجهیزات و قطعات سرور HP را با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی ارائه می‌دهیم. برای مشاهده انواع سرورهای اچ پی و قطعات آن می‌توانید به آدرس mahanshabake.com مراجعه کنید و یا با شماره 02191008413 تماس بگیرید و از کارشناسان مربوطه، مشاوره رایگان دریافت کنید.

اگر صاحب یک کسب‌وکار آنلاین هستید، حتما یکی از دغدغه‌های اساسی شما انتخاب و تهیه سرور برای میزبانی و ارائه خدمات و محصولات آنلاینتان است. هزینه‌های سرسام‌آور راه‌اندازی سرور فیزیکی در محل و نیاز به متخصصان IT برای نگهداری از آن برای بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط منطقی به نظر نمی‌رسد. ازهمین‌رو قصد داریم در این مقاله به معرفی سرور مجازی (Virtual Private Server) یا VPS بپردازیم. سرورهای مجازی برخلاف سرورهای فیزیکی به هزینه بالایی برای راه‌اندازی و تخصص خاصی برای نگهداری نیاز ندارند. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا شما را بیشتر با سرور مجازی، مزایا و کاربردهای آن آشنا کنیم.

VPS چیست؟ بررسی ماهیت سرور خصوصی مجازی
سرور مجازی (VPS) ماشینی است که از کلیه نرم‌افزارها و داده‌های مورد نیاز برای اجرای یک اپلیکیشن یا وب‌سایت میزبانی می‌کند. به عبارت دیگر، VPS به‌عنوان یک محیط مجازی و ایزوله روی یک سرور فیزیکی شناخته می‌شود که این سرور فیزیکی به ارائه‌دهنده ابر یا میزبانی وب تعلق دارد. میزبانی VPS از فناوری مجازی‌سازی برای تقسیم یک ماشین فیزیکی به چندین محیط سرور خصوصی استفاده می‌کند که منابع را به اشتراک می‌گذارند. در ادامه این مقاله به بررسی نحوه مجازی‌سازی سرور خواهیم پرداخت.

بـــازی کنید و برنـــده شـــــوید!
تا ۱۵ درصد تخفیف سرور ابری با Cloud-Man
شروع ماجراجویی
شروع ماجراجویی
تاریخچه سرورهای مجازی
فناوری مجازی‌سازی در دهه 1970 میلادی توسط IBM اختراع شد. شرکت IBM توانست ابزاری را ایجاد کند که به کاربران مختلف اجازه می‌داد منابع یک رایانه واحد را به اشتراک بگذارند. در طول سه دهه بعد، قدرت پردازنده‌ها تقریبا هر 18 ماه دو برابر می‌شد. اواسط دهه 2000 اینترنت به‌سرعت در حال رشد بود و بسیاری از کسب‌وکارها به سرمایه‌گذاری روی فناوری‌های کامپیوتری روی آوردند. در همین زمان بود که فناوری مجازی‌سازی به سطحی رسید که هایپروایزرها می‌توانستند با به اشتراک‌گذاری سخت‌افزار و نرم‌افزارها به‌صورت کارآمد، ماشین‌ها و سرورهای مجازی با قابلیت اعتماد بالا ایجاد کنند. قبل از هایپروایزرها، به‌طور معمول برنامه‌ها خودشان روی سرورهای فیزیکی اجرا می‌شدند که با این روش به‌طور متوسط فقط حدود 15 درصد از ظرفیت سرورها استفاده می‌شد. به‌طور مثال، با ایجاد چهار سرور مجازی روی یک سرور فیزیکی و به اشتراک‌گذاری منابع، می‌توان از حدود 60 درصد ظرفیت سرور استفاده کرد.

مجازی سازی سرور چیست؟ نقش ماشین مجازی در عملکرد VPS
سرور خصوصی مجازی (Virtual Private Server) یک محیط میزبانی سرور اختصاصی را روی یک سرور فیزیکی شبیه‌سازی می‌کند. ارائه‌دهنده هاستینگ یک هایپروایزر (لایه مجازی) را روی سیستم‌عامل سرور فیزیکی نصب می‌کند تا به بخش‌های مجازی کوچک‌تر تقسیم شود. لایه هایپروایزر هرکدام از این قسمت‌ها را قادر می‌سازد تا سیستم‌عامل و نرم‌افزار خود را اجرا کنند و هر محیط مستقل از محیط دیگر عمل کند.

از لحاظ مفهومی ماشین‌های مجازی شبیه به سرورهای مجازی هستند؛ اما در این مورد، از هایپروایزر برای ارائه عملکرد یک کامپیوتر دسکتاپ به‌جای سرور روی سخت‌افزار مشترک استفاده می‌شود. با مجازی‌سازی سرور می‌توان از ظرفیت سرور با نرخ بالاتر و کارایی بیشتری بهره برد. ماشین‌های مجازی و سرورهای مجازی به‌دلیل انعطاف‌پذیری، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، افزایش امنیت داده‌ها و دست‌یابی بهینه به داده‌ها بین کاربران بسیار محبوب هستند.

با استفاده از مجازی‌سازی می‌توان منابع سخت‌افزاری را به‌طور کارآمدتر استفاده کرد و هر کاربر می‌تواند تنظیمات سفارشی خود را روی سرور مجازی داشته باشد. سرورهای مجازی هم­چنین باعث حفظ منابع IT سازمان شده و مدیریت سرور را متمرکز می‌کنند. سه نوع مجازی‌سازی عبارت‌اند از: مجازی‌سازی کامل، پارامجازی‌سازی و مجازی‌سازی در سطح سیستم‌عامل.

مجازی‌سازی کامل؛ استفاده از هایپروایزر برای تفکیک سرور
در مجازی‌سازی کامل از هایپروایزر استفاده می‌شود. هایپروایزر یک لایه نرم‌افزاری است که تمام ارتباطات بین سرور فیزیکی و CPU را هدایت می‌کند. مسئولیت اصلی هایپروایزر مدیریت ظرفیت سرور فیزیکی و هدایت ترافیک به سرورهای مجازی برای اجرای برنامه‌های مشخص است.

پارا مجازی‌سازی؛ ایجاد یک واحد یکپارچه از سرورهای فیزیکی و مجازی
پارا مجازی‌سازی کل شبکه سرورها اعم از فیزیکی و مجازی را در برمی‌گیرد تا به‌عنوان یک واحد یکپارچه با هم کار کنند. این نوع مجازی‌سازی، سیستم‌عامل‌ها را مدیریت می‌کند و فقط از هایپروایزر برای توان پردازشی محدود بهره می‌برد.

مجازی‌سازی در سطح سیستم‌عامل
مجازی‌سازی در سطح سیستم‌عامل نیازی به هایپروایزر ندارد؛ زیرا سیستم‌عامل میزبان خود مسئولیت مدیریت ظرفیت را بر عهده می‌گیرد. تنها شرط لازم برای این نوع مجازی‌سازی این است که همه سرورهای مجازی روی هاست باید از یک سیستم‌عامل استفاده کنند.

مجازی سازی سرور چیست؟
کاربرد سرور مجازی چیست؟
در حال حاضر که دورکاری نیروهای سازمانی بیشتر از همیشه رایج شده، استفاده از سرورهای مجازی در حال تبدیل شدن به استانداردی جدید است. سرورهای مجازی (VPSها) به‌دلیل انعطاف‌پذیری بسیار بالایی که دارند، در موارد مختلف و متنوعی استفاده می‌شوند. از جمله انواع کاربرد سرور مجازی را در ادامه خواهید خواند:

میزبانی وب؛ محبوب‌ترین کاربرد سرور مجازی
یکی از محبوب‌ترین کاربردهای سرور مجازی میزبانی وب است. یک VPS را می‌توانید برای ارائه محتوا، اجرای اپلیکیشن‌ها و ارائه اتصال‌های ایمن و قابل اعتماد پیکربندی کنید. فرقی ندارد قصد راه‌اندازی یک بلاگ شخصی دارید یا یک فروشگاه بزرگ اینترنتی، با استفاده از سرور مجازی به‌راحتی و در سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانید وب‌سایتتان را راه‌اندازی کنید.

دسترسی به داده‌ها، پشتیبان‌گیری و بازیابی داده‌ها
مجازی‌سازی سرور دسترسی به داده‌ها را بهبود می‌بخشد و سازگاری بیشتری را نسبت به سرورهای سنتی ایجاد می‌کند. با استفاده از مجازی‌سازی سرور استاندارد جدیدی از دسترسی با امنیت بالا برای کاربران در سراسر جهان تعیین می‌شود.

سرورهای مجازی برای بک‌آپ‌گیری و شبیه‌سازی سرورهای ضروری یا کامپیوترهای دسکتاپ مورد استفاده در کسب‌وکار شما بسیار کاربردی هستند. با استفاده از سرور مجازی در صورت آسیب دیدن یا دزدیده شدن یک سرور یا دسکتاپ، باز هم به اطلاعاتتان دسترسی خواهید داشت.

ساخت محیط‌های آزمایشی؛ توسعه و تحول با کمترین هزینه
با استفاده از سرور مجازی می‌توانید اپلیکیشن‌های جدید را با کمترین هزینه توسعه دهید. همچنین در محیط ایزوله‌شده سرور مجازی می‌توانید محصولات و راه‌حل‌های جدید را بدون ترس از تاثیرگذاری بر محیط تولید یا تاثیر بر داده‌های حساس مشتری تست کنید. از طرفی، پیاده‌سازی سرورهای مجازی در معماری‌های سازمانی این امکان را فراهم می‌کند که زیرساخت‌های داده‌های مدرن با قوانین پردازش و ذخیره‌سازی داده‌ها که به سرعت در حال تکامل هستند، سازگار بمانند.

تامین منابع برای دسترسی‌پذیری بیشتر سیستم
تامین منابع بیش از اندازه مورد نیاز، یک روش معمول برای تضمین در دسترس بودن سیستم در زمان اوج تقاضا (Peak) است. این روش باعث افزایش هزینه­‌ها می‌شود و به دلیل افزایش هزینه و کارایی کمتر، تاثیر بسیار this website منفی در عملیات دارد. مجازی‌سازی سرور نیاز به تامین منابع بیش از حد را کاهش می‌دهد. هنگام افزایش سریع و بدون پیش‌بینی نیاز به سخت‌افزار یا سرورهای فیزیکی، می‌­توان نیازها را در ماشین‌های مجازی اضافه‌تری مدیریت کرد.

اجرای هم‌زمان برنامه‌ها
کسب‌وکارهای کوچک برای ساده‌سازی تخصیص منابع سرورها را مجازی‌سازی می‌کنند و به چندین برنامه اجازه می‌دهند که روی یک سرور اجرا شوند. به‌عنوان مثال، می‌توانید برنامه‌های حسابداری، حقوق و دستمزد و محصول را به‌طور هم‌زمان روی یک سرور اجرا کنید که با ساده‌سازی مدیریت بارهای کاری در حال رشد به‌طور موثری هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

اجرای نرم‌افزارهای طراحی‌شده روی چندین سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای قدیمی
اگرچه بیشتر برنامه‌های نرم‌افزاری فقط برای یک پلتفرم در دسترس هستند، ماشین‌های مجازی می‌توانند نرم‌افزار طراحی‌شده برای سیستم‌عامل دیگری را اجرا کنند. به‌عنوان مثال، اگر یک کاربر مک قصد اجرای نرم‌افزار طراحی‌شده برای ویندوز را داشته باشد، می‌تواند یک Windows VM را روی هاست مک خود اجرا کند.

به‌علاوه، برخی از نرم‌افزارهای قدیمی را نمی‌توان روی سیستم‌عامل‌های مدرن اجرا کرد. برای اجرای این نرم‌افزارها می‌توانید یک سیستم‌عامل قدیمی را روی ماشین مجازی اجرا کنید.

جداسازی مرورگر
با استفاده از ماشین مجازی می‌توانید برای جلوگیری از تاثیر بدافزار در سایر فایل‌ها و برنامه‌های رایانه فعالیت مرورگر وب را از بقیه سیستم‌عامل رایانه جدا کنید؛ البته این کار می‌تواند باعث ایجاد محدودیت‌هایی در فعالیت مرورگر شود.

مزایای استفاده از سرویس VPS چیست؟
تا این بخش از مقاله با بررسی تاریخچه، ماهیت و کاربردهای سرور مجازی به سوال «VPS چیست؟» پاسخ دادیم. در این بخش قصد داریم مزایای استفاده از سرور مجازی یا VPS را بررسی کنیم.

افزایش ظرفیت VPS در مقایسه با سرور اختصاصی
افزایش ظرفیت قابل استفاده یکی از مزایای اصلی سرور مجازی است؛ زیرا ظرفیت دیگر به منابع موجود در یک سرور محدود نمی‌شود. هنگامی که از مجازی‌سازی در سرورها استفاده نمی‌شود، قدرت پردازشی آن‌ها تا حد زیادی کمتر است؛ زیرا بارهای کاری فقط روی بخش کوچکی از هر سرور در شبکه توزیع می‌شوند و بیشتر منابع به دلیل اینکه سرورها به‌طور کامل درگیر نیستند، به هدر می‌روند.

Report this page